Met de Paasdagen in aantocht vraagt HTM de inwoners van de Haagse regio opnieuw om geen gebruik te maken van tram of bus als dat niet noodzakelijk is.

HTM rijdt een aangepaste dienstregeling zodat mensen uit vitale sectoren kunnen blijven rekenen op tram of bus. Met het in acht nemen van de 1,5 meter afstand is de huidige capaciteit van tram of bus onvoldoende om meer reizigers veilig te vervoeren. Niet-noodzakelijke reizigers worden dan ook niet in tram of bus verwacht.

Het afstand houden van elkaar kan niet in te volle trams of bussen. HTM vraagt reizigers daarom alleen gebruik te maken van tram of bus als dat noodzakelijk is, een reis uit te stellen, of gebruik te maken van een ander vervoermiddel als bijvoorbeeld een (deel) fiets als men toch op pad moet.

Tekst HTM.NL

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *