Zondag 05-04-2020 – Wat doe je als je niet bij je oma een bloemetje mag/kan brengen vanwege de corona maatregelen dacht de Maasdijkse Joss Krijger ??? Dan vraag ik aan me vader Rich Krijger die brandweerman bij post Maasdijk of die een oplossing weet?? Natuurlijk!!! ff de collega”s van post Naaldwijk vragen met de hoogwerker of dit dan een oplossing is?? Dat kon geregeld worden met toestemming van de teamchef. Maar dan gaat ook de muziek mee. In de Maasdijk is ook een brandweercollega,Niels Van Geest die een draaiorgel heeft, en die ook gevraagd, Dus zondagmorgen naar Naaldwijk , Joss staat met haar familie voor de flat en bellen naar oma of ze ff naar buiten komt, Inmiddels draait het draaiorgel en meerdere bewoners kwamen uit hun huis om te zien wat er aan de hand was,Daar komt de hoogwerker van Naaldwijk aangereden en wordt opgesteld voor de flat. Joss wordt in de valbeveiliging gehesen en met de bloemen in het bakje gaat ze omhoog. De oma van Joss kreeg als eerste natuurlijk een mooie orcideëntak aangereikt via een stok vanuit het bakje van de hoogwerker van de brandweer. Daarna kregen ook de andere bewoners op de zelfde manier een tak aangereikt krijgen. Brandweer, muziek , mensen op straat, een klein gebaar met hulp van de collega”s van de brandweerpost Naaldwijk en Niels Van Geest met zijn draaiorgel , maakte het compleet , Missie geslaagd !!!!!!

Tekst en Foto’s Pieter Henk Verkade

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *