Vrijdag 27 okt 2017 – Vanmorgen stond een vrachtwagen te lossen bij de Jumbo in Monster aan de Molenbrink,Terwijk de chauffeur bezig was kwam er een Kia Sportage aangereden door het nauwe zijstraatje die loopt tussen Hoogvliet en het parkeerterrein Molenbrink de bestuurder van deze wagen reed tot op de molenbrink ging toen weer achteruit het zijstraatje in en parkeerde daar zijn wagen terwijl er gele strepen staan en het verboden te parkeren is daar bleef de wagen staan.Toen de chauffeur klaar was en wegwilde rijden kon hij met geen mogelijkheid terug door dat nauwe zijstraatje omdat de Kia daar stond.Na uren wachten en diversen keren de politie en de Boa’s ter plaatsen geweest te zijn is besloten om te kijken of de paaltjes er uit gehaald konden worden en dit lukte.De vrachtwagen is achteruit door het straatje gereden en bij Hoogvliet kon hij zijn weg naar Woerden weer vervolgen.De kia heeft een bekeuring gehad.Het was niet mogelijk om de wagen weg te slepen omdat de gemeente Westland geen wegsleepregeling heeft.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *