Woensdag 18 okt 2017 – Aan het begin van de middag kreeg een duitse chauffeur de schrik van zijn leven,Toen de man de stoplichten naderde aan het Vlietpolderplein bij de zogenoemde snelbinderbrug had de man groen licht en wilde hij dus doorrijden maar vlak voor hij de rotonde naderde zag hij van links een vrachtwagen die blijkbaar dacht dat ook hij groen had en die dus ook met een behoorlijke vaart door ging beide wagens stonden boven op hun rem maar toch kwam het tot een grote klap waarbij de eerste vrachtwagen een meter of 3 opzij geduwd werdt en eindigde tegen de verkeerslichten mast.De veroorzaker is met vrachtwagen en al meegenomen naar het politie buro en ook de chauffeur van de andere vrachtwagen ging mee naar het buro.Het verkeer had er behoorlijk hinder van maar door het regelen van het verkeer door een agent kon het verkeer toch redelijk doorrijden.een berger uit Rotterdam heeft de wagen die tegen de mast stond er vanaf gehaald en meegenomen.Er waren gelukkig geen gewonden.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *