Zaterdag 23 sept 2017 – Zaterdagmiddag om 13:00 was het dan zover de Hermod Heerema die na 40 trouwe dienst jaren met pensioen mocht ging op het HEAVY LOAD CARRIER (Vanguard) van Dockwise vanaf de 2de maasvlakte op weg naar haar laatste rust plaats Zhoushan in China.Mede vanwegen het zeer mooie weer was het een gezellige drukte op de wandelpier van mensen en oud bemanningsleden waaronder de Kapitein.De Hermod is een half-afzinkbaar kraanschip van Heerema Marine Contractors uit Leiden. Het werd in 1978 gebouwd door Mitsui Engineering & Shipbuilding in Japan. De Hermod is vernoemd naar de Noorse god Hermod, broer van Baldr. Balder is ook de naam van het zusterschip van de Hermod(Tekst Wikipedia).

Next Post

Vernieling van auto’s Hoek van Holland

October 7, 2017 0
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *