Persoon bekneld onder Heimachine Zuidweg Naaldwijk

In Naaldwijk is dinsdagochtend een persoon onder een heistelling bekneld geraakt. Dat gebeurde op de locatie van het voormalige Proefstation aan de Zuidweg.  Behalve ambulances en de traumahelikopter is ook de brandweer te hulp geroepen.

De traumahelikopter is nabij de scholen aan de Professor Holwerdalaan geland.

Aanvulling 10.10 uur: Na een uur kon het slachtoffer uit zijn benarde positie worden bevrijd en naar een ambulance worden gebracht. Vervolgens is deze onder politiebegeleiding naar een ziekenhuis gegaan.

Brandweer Haaglanden meldde later, dat de persoon met behulp van een grote kraan is bevrijd tussen heipaal en hei-installatie. Het slachtoffer zat met een been bekneld en was bij kennis.

Tekst Wos media

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *