Racefietser klapt op Scootmobiel Heijdseweg Ter Heijde

Woensdag 2 augustus 2017 – Rond 14:30 kwamen een scootmobiel en een racefietser met elkaar in botsing op de Heijdseweg in Ter Heijde.de bestuurder op de scootmobiel kwam vanuit de richting Molenslag en wilde vanaf het fietspad linksaf slaan naar Monster op het zelfde moment kwam een racefietser vanaf de andere kant over het fietspad en die wilde richting Molenslag,De racefietser kon niet meer tijdig remmen en klapte vol in de zijkant van de scootmobiel en kwam hierbij lelijk ten val.De strandambulance van Reddingsbrigade Monster ging op de melding af  en heeft het slachtoffer geholpen tot de ambulance er was de racefietser is meegenomen zonder spoed naar het ziekenhuis de fiets is meegenomen naar de  post van de reddingsbrigade om later opgehaald te kunnen worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *