zes zeehonden gevonden tussen ;s-Gravenzande en Kijkduin

VIJF DODE BRUINVISSEN VOOR RTZ HAAGLANDEN

Dinsdag 25 juli 2017 ontving John van RTZ Haaglanden maar liefst vijf meldingen van dode bruinvissen, allen in verregaande staat van ontbinding. De bruinvissen waren aangespoeld op het strand van Duindorp, ‘s Gravenzande en drie bij Monster. Allen zijn afgevoerd naar de destructie.

PUP GEWONE ZEEHOND BIJ DE ZANDMOTOR

Maandag 24 juli 2017 – Melding voor John Ekkel van RTZ Haaglanden van een jong zeehondje op het strand bij de Zandmotor voor de kust van Ter Heijde en Kijkduin (Den Haag). Het betrof een uitgeput jong mannetje van 9,5 Kg. Het zeehondje is overgebracht naar zeehondenopvang Stichting A Seal Centrum voor Zeezoogdierenzorg in Stellendam. Wil je een zeehondje adopteren? Kijk dan hier: https://goo.gl/NFvwKs

In Juli en Augustus is A-Seal alle dagen van 10.00-18.00 uur geopend om de zeehondjes te bezoeken.

Tekst en foto’s Reddingsteam Zeedieren Nederland RTZ

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *