Kopstaart aanrijding Kruispunt Lozerlaan / Erasmusweg

Dibsdag 25 juli 2017 – begin van de middag kwamen 2 personenwagens en een vrachtwagen met elkaar in botsing voor de verkeerslichtenvan de Lozerlaan / Erasmusweg.De vrachtwagen drukte zijn voorganger een stationwagen geheel in elkaar vamnachteren waarop deze  zijn voorganger licht raakte.De politie heeft de rijbaan afgesloten en 2 van de 4 personen in de stationwagen werden door ambulance personeel nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.Volgens de chauffeur van de vrachtwagen ging het helemaal niet hard  en hij zat er vreselijk mee dat het  gezin van  de auto net op het punt stonden om op vakantie te gaan met de auto wat dus nu niet meer mogelijk is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *