July 9, 2017

Trauma helikopter land in het park bij de kreek ‘s-Gravenzande

By 0 9 Views

Zondag 9 Juli 2017 – Rond de klok van 11:35 uur werd het traumateam opgeroepen voor een incident binnenshuis in ‘s-Gravenzande. Tijdens de aankomst zocht de piloot van de Lifeliner2 een goede plek om te kunnen landen en dit keer koos hij voor het mooie park bij verzorgingstehuis De Kreek. Voor het incident waren ook twee ambulance opgeroepen en diversen politie eenheden kwamen ter plaatse. Vele mensen waren nieuwsgierig en kwamen een kijkje nemen zo ook in het park waar de helikopter geland was. Veel kinderen vonden het geweldig om deze gele grote vogel eens van dichtbij te kunnen bekijken en sommige wilde eigenlijk wel een ritje met de helikopter mee vliegen. Maar helaas dat gaat natuurlijk niet.

Tekst www.westlandreporrt.nl

Foto’s Annoeska Drankier Peter Ford

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *