June 24, 2017

Twee meldingen tegelijk voor vermiste personen in zee Schelpenpad Monster

By 0 7 Views

Zaterdag 24 juni 2017  – Vanmiddag om 16:14:22 kwamen er 2 meldingen binnen bij de alarmcentrale voor zowel een Prio 1, Surfer in problemen als vooreen P 1 Persoon te water De Zandmotor Strandopgang Schelppad.Hierop zijn de KNRM van Ter Heijde met de reddingsboot George Dijkstra en het hulpverleningsvoertuig,de reddingsbrigade van monster met een boot en een waterski jet plus de strand ambulance,politie eenheden,de brandweer van scheveningen en ook de reddingsbrigade van den haag uitgerukt,Ook de politie helikopter die toevallig in de buurt was deed mee aan de zoektocht naar de vermiste personen.Gelukkig bleek al snel dat niemand in zee lag en is de uitruk gestopt en is alles weer terug naar de posten gegaan.

  Monster
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *