June 15, 2017

Vrouw red hondje BO uit de sloot Hondendijk Monster

By 0 13 Views

Donderdag 15 juni 2017 – ┬áMijn mama Wendy is een held!!! Wij liepen op de dijk met Lana en Layla, we waren inmiddels al op de terugweg, toen wij 2 vrouwen bij de sloot zag staan, wij hoorde wel iets, maar zagen niks, mevrouw vroeg of we koekjes bij ons hadden want dan kon ze haar hondje terug lokken. Haar oude hond was de sloot ingegaan en haar pup ging erachteraan, die kwam in het riet terecht, maar durfde niet meer terug. Later was die mevrouw een stukje weggelopen in de hoop dat haar hondje het riet uit zou komen, de sloot weer over zou gaan en weer bij haar terecht zou komen, maar dat gebeurde dus niet, dus wij er naartoe gelopen, en mijn moeder had een makkelijke broek aan, dus schoenen uit, sokken uit, broek helemaal omhoog en hup de sloot in, was ze halverwege de sloot, zakte ze weg in de modder, dus werd tot aan haar boxershort nat, hondje gepakt en weer terug gelopen naar de eigenaresse en hondje overhandigt, pup was gelijk aan de riem gegaan en mag voorlopig even niet meer los. Mevrouw was mega blij en vroeg of ze nog iets kon doen voor ons, maar mijn moeder was allang blij dat ze heeft kunnen helpen.

  Monster
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *