June 14, 2017

Twee auto’s botsen op de Maasdijk

By 0 31 Views

Woensdag 14 juni 2017 –

Woensdag vlak voor het middaguur zijn twee personenauto’s op de Maasdijk tussen de rotonde bij het Sint Lambertuskerkje en de Oranjesluis op elkaar gebotst. Twee inzittenden zijn door de hulpdiensten onderzocht, maar lijken niet dusdanig verwond dat ze naar het ziekenhuis moeten worden vervoerd. Een derde persoon is wel naar het ziekenhuis overgebracht.

De betrokken auto’s hebben flink wat blikschade opgelopen. Het verkeer op de Maasdijk wordt omgeleid via de Hoekse Baan. Op het Maasdijkplein zorgt het voor flink wat drukte, nu door het mooie weer veel mensen naar het strand toe willen.

Tekst Wos Media

  Monster
Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *